تاکید ستاد اقتصادی دولت بر تقویت صندوق تثبیت بازار سرمایه – اخبار سه شنبه 25 آبان 1400

[vc_row][vc_column][vc_column_text][jwp-video n=”1″][/vc_column_text][vc_column_text]شاخص کل امروز با افت 7,716 واحدی به عدد 1,408,582 رسید.
نماد های موثر بر شاخص: فارس – شپدیس – شستا – فولاد
نماد هایی که مورد توجه بازار قرار گرفتند: بورس – شستا – کالا – برکت[/vc_column_text][vc_custom_heading text=”خبر ها” font_container=”tag:h2|font_size:24|text_align:right|color:%23144b93″ use_theme_fonts=”yes”][vc_custom_heading text=”تاکید ستاد اقتصادی دولت بر تقویت صندوق تثبیت بازار سرمایه” font_container=”tag:h3|font_size:20|text_align:right|color:%23099ebc” use_theme_fonts=”yes”][vc_single_image image=”25895″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت یکشنبه شب به ریاست آیت الله رییسی برگزار شد:
ستاد هماهنگی اقتصادی دولت مقرر کرد مدیر عامل صندوق توسعه ملی مصوبات لازم درباره سپرده گذاری از منابع صندوق توسعه ملی برای صندوق تثبیت بازار سرمایه را اخذ و اقدامات لازم را در این زمینه اجرا کند.
همچنین در این جلسه بر تقویت صندوق تثبیت بازار سرمایه از طریق منابع قانونی از جمله صندوق توسعه ملی تاکید شد.[/vc_column_text][vc_custom_heading text=”نماینده تبریز: ما تصویب کردیم در بودجه امسال ارز ۴٢٠٠ تومانی حذف شود اما بعدا به این نتیجه رسیدیم که امکانش وجود ندارد / این کار یعنی تورم شدید” font_container=”tag:h3|font_size:20|text_align:right|color:%23099ebc” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]کیهان به نقل از محمدحسین فرهنگی نماینده تبریز در مجلس نوشت:
اداره جامعه موضوع پیچیدهای است. در بودجه ۱۴۰۰ نیز تصمیم به حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی گرفتیم. اما در پایان به این نتیجه رسیدیم که در شرایط حاضر امکان اجرای این طرح وجود ندارد.
اگر روشهای جایگزین برای توزیع اقلام پروتئینی برای همه مردم بهصورت کالا وجود داشته باشد، معقول و منطقی است.حذف ارزترجیحی در این شرایط قطعاً به صلاح نیست و موجب افزایش نرخ تورم خواهد شد.
اما شوکهایی که حذف ارز ترجیحی به جامعه وارد میکند، قابل جبران نیست. تا به امروز نه تنها قدم موثری برای حل مشکلات معیشتی مردم برنداشتهایم بلکه فشارها بر اقشار آسیبپذیر افزایش یافته است.[/vc_column_text][vc_custom_heading text=”نامه به رئیس جمهور درباره اجتناب از قیمتگذاری دستوری” font_container=”tag:h3|font_size:20|text_align:right|color:%23099ebc” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]سعید اسلامی بیدگلی دبیر کل کانون نهادهای سرمایه گذاری با ارسال نامهای به ابراهیم رئیسی در خصوص ضرورت اجتناب از قیمتگذاری دستوری اعلام کرد: یکی از معضلات بزرگ اقتصادی که زمینهساز بروز فساد و ایجاد بستر رانت شده، قیمتگذاری دستوری کالاها و خدمات است.[/vc_column_text][vc_custom_heading text=”جلسه وزیر اقتصاد و معاونان” font_container=”tag:h3|font_size:20|text_align:right|color:%23099ebc” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]در روز سهشنبه، خاندوزی وزیر اقتصاد و معاونان وی، ضمن استماع گزارش در خصوص مسائل اقتصادی کشور به بحث و تبادل نظر در مورد وضعیت بازار بورس و میزان تحقق درآمدهای پیشبینی شده در قانون بودجه سال 1400 از جمله درآمدهای مالیاتی، حقوق ورودی و منابع مربوط به واگذاریها خواهند پرداخت و در ادامه کلیات طرح نظامنامه برنامهریزی و بودجه کشور را مورد بررسی قرار خواهند داد.[/vc_column_text][vc_custom_heading text=”طلب ۷۰ هزار میلیاردی قطعهسازان” font_container=”tag:h3|font_size:20|text_align:right|color:%23099ebc” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]ایسنا: نایب رئیس انجمن تخصصی صنایع همگن قطعهسازان کشور، ضمن هشدار نسبت به ورشکستگی و نابودی صنعت قطعه به سبب نبود سرمایه در گردش مورد نیاز، آخرین میزان بدهی خودروسازان به قطعهسازان را ۷۰ هزار میلیارد تومان اعلام کرد و از تعطیلی و تعلیق حدود ۴۰۰ شرکت قطعهسازی خبر داد.
مهدی مطلبزاده ضمن اشاره به اینکه در حال حاضر حدود ۱۵۰ هزار خودرو در کف پارکینگ خودروسازان به سبب عدم وجود کافی قطعات یدکی، ناقص باقی مانده است؛ اظهار کرد: چنانچه این خودروها تکمیل شده و به بازار عرضه شوند و همزمان رونق در تولید ایجاد شود(با فاصلهگیری از زیاندهی؛ چرا که افزایش تولید با زیان محقق نخواهد شد) بهتبع بازار خودرو در کنار صنعت خودرو آرام خواهد شد. مطلبزاده تصریح کرد: صنعت قطعه عملا رو به نابودی است و نفسهایش به شماره افتاده است. قطعهسازان در شرایط بسیار نامناسبی به سر میبرند و سرمایه در گردش آنها نزد خودروسازان بلوکه شده است. وی آخرین میزان مطالبات قطعهسازان را ۷۰ هزار میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: از این ۷۰ هزار میلیارد تومان، ۲۵ هزار میلیارد تومان در قالب چکهای خرید دین، قراردادهای سهجانبه با بانکها و… تا اطلاع ثانوی تعیین تکلیف شده است. البته در این شرایط هم تا زمانیکه این چکها وصول نشوند یا اقساط وامهای سهجانبه توسط خودروسازان پرداخت نشود، عملا باز هم قطعهسازان به پول خود دسترسی نخواهند داشت. بخش دیگری از این مطالبات معادل ۱۵ هزار میلیارد تومان، مطالبات بالای ۱۲۰ روزه است. این عضو هیاتمدیره انجمن همگن قطعهسازی کشور خاطرنشان کرد: خودروسازان به سبب زیانهای انباشته و… توان پرداخت بدهی خود به قطعهسازان را ندارد و به اینترتیب صنعت قطعه هم رو به ورشکستگی است. قطع به یقین با ادامه این روند، شاهد از بین رفتن شغلهای بسیار و بیکاری تعداد کثیری از افراد خواهیم بود. در حال حاضر حدود ۴۰۰ قطعهساز تعطیل شدهاند یا به حالت تعلیق درآمدهاند و در حقیقت فعالیت سابق خود را ندارند. این قطعهسازان چون نتوانستند مطالبات خود را از خودروسازان دریافت کنند، سرمایه در گردش و نقدینگی مورد نیاز برای فعالیت ندارند.[/vc_column_text][vc_custom_heading text=”گزارش ها” font_container=”tag:h3|font_size:20|text_align:right|color:%23099ebc” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]کاهش ۶ درصدی تولید روزانه فولاد چین در ماه اکتبر
به گزارش کالا خبر براساس گزارش خبرگزاری رویترز تولید روزانه فولاد چین در اکتبر ۲۰۲۱ میلادی با کاهش ۶.۱ درصدی نسبت به ماه پیش از آن به ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار تن رسید که کمترین میزان از دسامبر ۲۰۱۷ میلادی است.
این در حالی است که مجموع تولید این محصول در طی اکتبر سال جاری میلادی با ۲۳.۳ درصد افت نسبت به مدت مشابه سال گذشته به ۷۱ میلیون و ۵۸۰ هزار تن کاهش یافت.
به دلیل کسادی بازار املاک به ویژه در فصل اوج ساخت و ساز در ماه های سپتامبر و اکتبر، تقاضا در بخش پایین دستی نیز نتوانست انتظارات بازار را برآورده کند. این در حالی است که، سرمایه گذاری در بخش املاک چین طی ژانویه تا اکتبر ۲۰۲۱ میلادی شاهد روند نزولی بوده و تنها ۷.۲ درصد رشد کرد.
متانول
قیمت متانول (CFR چین)، طی هفته منتهی به 21 آبان، باز هم به روند نزولی خود ادامه داد و با 12 درصد کاهش به 315 دلار در هر تن رسید.
بسیاری از کارخانههای تولید الفین در چین به دلیل قوانین کنترل انتشار گازهای سمی و همچنین کاهش مصرف برق، نرخ بهرهبرداری خود را پایین آورده و یا به صورت کلی متوقف کردهاند، در نتیجه تقاضا برای متانول کاهش یافته است.
کاهش قیمت زغالسنگ در پی افزایش تولید این محصول در چین، بازار کالاهای داخلی چین را ویران کرده است و قیمت کالاها بطور محسوسی کاهش داشتهاند.
قیمت زغالسنگ در بازار قرارداد معاملات آتی همچنان روند نزولی دارد، لازم به ذکر است که متانول در چین عمدتاً از زغالسنگ تولید میشود.
در جنوب شرق آسیا نیز، تقاضا برای متانول کاهش یافته است.
برای نیمه اول ماه (CFR هند) در هند یک محموله 10 هزار تنی با قیمت 435 دلار دسامبر معامله شد.
شرکتهای تاثیرپذیر: پتروشیمی زاگرس، پتروشیمی فناوران، پتروشیمی خارک، صنایع شیمیایی سینا.[/vc_column_text][vc_custom_heading text=”بازار جهانی” font_container=”tag:h2|font_size:24|text_align:right|color:%23144b93″ use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]نفت خام 80.45 دلار
نفت برنت 82.92 دلار
مس 9659 تن/دلار
آلومینیوم 2629 تن/دلار
روی 3193 تن/دلار
سرب 2319 تن/دلار[/vc_column_text][vc_custom_heading text=”بازار رمز ارز ها” font_container=”tag:h2|font_size:24|text_align:right|color:%23144b93″ use_theme_fonts=”yes”][vc_custom_heading text=”قیمت برخی از ارزهای دیجیتال با ارزش بازار بالا” font_container=”tag:h3|font_size:20|text_align:right|color:%23099ebc” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]
- بیتکوین 60,999 دلار
- اتریوم 4,314 دلار
- کاردانو 1.96 دلار
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
مطالب زیر را حتما بخوانید
تحلیل تکنیکال سهام شپنا 21 آذر 1401
617 بازدید
تحلیل تکنیکال سکه و طلا 19 آذر
748 بازدید
بازگشایی تجلی در روز شنبه دوم بهمن ماه – اخبار چهارشنبه 29 دی 1400
968 بازدید
بررسی بسته پیشنهادی حذف ارز ترجیحی – اخبار سه شنبه 28 دی 1400
908 بازدید
نحوه محاسبه نرخ خوراک پتروشیمی ها در هیأت دولت – اخبار دوشنبه 27 دی 1400
1.12k بازدید
خبر مهم رییس کل بانک مرکزی برای بازار ارز – اخبار یکشنبه 26 دی 1400
885 بازدید
دیدگاهتان را بنویسید