آغار پذیره نویسی بیمه اتکایی تهران رواک – اخبار شنبه 13 آذر 1400

[vc_row][vc_column][vc_column_text][jwp-video n=”1″][/vc_column_text][vc_column_text]شاخص کل امروز با افت 5337 واحدی به عدد 1,334,734 واحد رسید.
نماد های موثر: وبملت – شبندر – شپنا – وتجارت
نمادهای مورد توجه بازار: شستا – فسبزوار – پترول – فولاد[/vc_column_text][vc_custom_heading text=”خبر ها” font_container=”tag:h2|font_size:24|text_align:right|color:%23144b93″ use_theme_fonts=”yes”][vc_custom_heading text=”آغار پذیره نویسی بیمه اتکایی تهران رواک” font_container=”tag:h3|font_size:20|text_align:right|color:%23099ebc” use_theme_fonts=”yes”][vc_single_image image=”27226″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]پذيره نويسي سهام شركت بيمه اتكايي تهران رواك 50% تاديه (در شرف تأسيس)
به اطلاع مي رساند؛ پيرو اطلاعيه شماره 3308/س/00 مورخ 1400/09/06 و اطلاعيه شماره 3325/س/00 مورخ 1400/09/09 اين شركت، امروز شنبه مورخ 1400/09/13 تعداد 1،447،000،000 سهم از سهام در دست انتشار شرکت بيمه اتكايي تهران رواك 50% تاديه (سهامي عام در شرف تأسيس) در نماد (اتكا تهران1) با نمونيك (z0791) حداكثر به مدت 15 روز از طريق بازار سوم فرابورس ايران، به روش ثبت سفارش و با قيمت هر ورقه 500 ريال، پذيره نويسي مي گردد. خريد صرفاً از طريق كارگزاران داراي مجوز فعاليت در فرابورس صورت ميگيرد. در اين خصوص توجه به موارد زير ضروري است:
- دوره ثبت سفارش از ساعت 09:30 لغايت ساعت 12:00 ميباشد.
- کليه معامله گران برخط و غير برخط به صورت همزمان طي دوره ثبت سفارش ميتوانند اقدام به ورود سفارش خريد نمايند.
- کليه درخواستهاي خريد جهت ورود سفارش ميبايست به قيمت محدود (500 ريال) باشد.
- كارمزدها و هزينه هاي پذيره نويسي سهام توسط سازمان بورس واوراق بهادار پرداخت مي گردد. بديهي است خريداران تنها تآديه شده (50% مبلغ اسمي) را در پذيره نويسي پرداخت مي نمايند.
- حداکثر سهام قابل خريداري توسط هر شخص حقيقي 100.000 سهم و هر شخص حقوقي تعداد 1.000.000 سهم ميباشد. در صورت عدم تقاضا به ميزان كل سهام در حال پذيره نويسي، با اعلام هيات موسس و تاييد فرابورس، سقف مزبور قابل افزايش مي باشد.
- هر خريدار صرفا مجاز به ورود يک سفارش خريد در سامانه معاملاتي ميباشد.
- سفارشهاي ثبت شده طي دوره ثبت سفارش قابل اصلاح يا حذف هستند. پس از پايان اين دوره، ورود، حذف يا اصلاح سفارش مجاز نيست. بديهي است کارگزاران محترم مي بايست راس ساعت 12:00 هرگونه دسترسي معامله گران برخط و غيربرخط را مسدود نمايند.
- ثبت سفارش با کد گروهي مجاز نيست.
- مدير عرضه شرکت كارگزاري مدير آسيا (سهامي خاص) ميباشد.
- متعهدين پذيره نويسي شركت تأمين سرمايه كاردان (سهامي خاص) و شركتالگوريتم (سهامي خاص) مي باشند.
[/vc_column_text][vc_custom_heading text=”خبرهای خوب بورسی؛ از حذف قیمتگذاری دستوری تا عرضه اولیههای جذاب” font_container=”tag:h3|font_size:20|text_align:right|color:%23099ebc” use_theme_fonts=”yes”][vc_single_image image=”27215″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]رییس سازمان بورس و اوراق بهادار :
به گزارش پایگاه خبری بازار سرمایه (سنا)، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در گفتگو با خبرنگاران رسانه ملی درباره آغاز گمانهزنیهای سهامداران درباره بودجه سال آینده گفت: امسال هم این گمانهزنیها در چند روز اخیر توسط فعالان بازار رصد شده و در نتیجه اثراتی روی معاملات سهام و قیمتهای آن داشته است، اما واقعیت این است که گمانه زنیها دقیق نیست و زمان زیادی تا تصویب بودجه در مجلس باقی مانده است.
مجید عشقی افزود: اعداد و ارقام بودجهای باید ابتدا در دولت و سپس در مجلس به صورت دقیق کارشناسی و بررسی شود و در نهایت، در خصوص این اعداد تصمیمگیری خواهد شد.
وی گفت: اعداد و ارقام مطرح شده دقیق نیست و با قاطعیت عرض میکنم که با دولت و مجلس رایزنی کردهایم تا تصمیماتی که در نهایت گرفته خواهد شد، به نفع سرمایهگذاران و سهامداران باشد چراکه نوسانات زیاد در این اعداد و ارقام بودجهای باعث میشود وضعیت شرکتها متلاطم شود.
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار افزود: دولت نیز عزم و اراده جدی دارد که تصمیمات اتخاذ شده در نهایت به نفع شرکتها باشد و در خصوص بعضی از ارقام بودجه مثل قیمت خوراک یا حقوق معادن باید بگویم که این اعداد به صورت فرمولی تعیین میشوند و در طول زمان به واسطه نوسانات قیمت جهانی و آیتمهای مختلف تغییر میکند و طبیعتاً فروش شرکتها نیز متناسب با همین اعداد تغییر میکند و لذا در سودآوری نهایی شرکتها اثر چندانی ندارد و بعضاً باعث افزایش سودآوری شرکت ها می شود.
عشقی گفت: این تحولات را از نزدیک رصد میکنیم تا بتوانیم در نهایت تصمیماتی اتخاذ کنیم که کاملاً با سودآوری شرکتها هماهنگ باشد و ضرری به آنها نزند.
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار افزود: بودجه در حال بررسی در دولت است و پس از دولت وارد کمیسیونهای تخصصی مجلس شورای اسلامی شده و آنجا مورد بررسی بیشتر قرار میگیرد و تصمیم نهایی در خصوص اعداد و ارقام بودجه گرفته نشده، اما رایزنیهایی با دولت داشتهایم و دولت نیز مصمم است با توجه به جمعیت ۶۰ میلیونی سهامداران بورس، تصمیماتش حتماً به سود سهامداران باشد.
رئیس سازمان بورس با اشاره به اتفاقات اخیر ناشی از قیمتگذاری دستوری خودرو گفت: قیمتگذاری دستوری در خیلی از صنایع حذف شده و فقط در چند صنعت گرفتار این موضوع هستیم، اما در دولت تصمیمات خوبی گرفته شده و به امید خدا در چند روز آینده اجرایی خواهد شد.
وی در خصوص خودرو هم گفت: مشخصاً در خصوص نحوه اجرای آن ناهماهنگی پیش آمد که مشکل هم اکنون حل شده و نحوه اجرای آن به نحوی است که در نهایت هم مصرفکننده و هم سهامداران سود خواهند برد و تولید کنندگان هم میتوانند نفسی بکشند و در نهایت به افزایش تولید منجر خواهد شد و تصمیمات اتخاذ شده به نفع بازار خواهد بود.
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در خصوص نرخ خوراک پتروشیمی نیز گفت: در این زمینه نیز فرمول مشخصی از چند سال گذشته وجود داشته که تعیین نرخ خوراک بر اساس آن انجام میشده و این فرمول با افزایش قیمت جهانی و تغییرات قیمتهای داخلی تغییر میکند.
عشقی افزود: از ابتدای سال تا الان هم قیمت خوراک پتروشیمیها افزایش طبیعی داشته است، اما در نهایت محصولات آنها هم افزایش قیمت داشتند که در نهایت آسیبی به سودآوری شرکتها نخورده است بنابراین در تعیین نرخ خوراک پتروشیمیها تصمیم جدیدی گرفته نخواهد شد، اما در بحث سوخت پتروشیمیها و فولادیها گمانه زنیهایی صورت گرفته که، چون جداول بودجه هنوز منتشر نشده پیگیر هستیم که این تصمیمات به سودآوری شرکتها آسیبی وارد نکند و معتقدیم هر چه فروش شرکتها افزایش یابد بهای قیمت تمام شده هم افزایش مییابد لذا نگرانی بابت سودآوری شرکتها برای امسال و حتی سال آینده نخواهیم داشت.
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: با اطمینان میگویم که روند سودآوری شرکتهای تحت پوشش بورس تا پایان سال ادامه دارد و با توجه به رویکرد و تصمیمات اخیر دولت، این روند در سال آینده هم ادامه خواهد داشت.
آقای مجید عشقی در ادامه مصاحبه افزود: گزارش هشت ماهه شرکتهای بورسی هم اکنون روی سایت کدال منتشر شده که طبق آنها، تمام شرکتها وضعیت بسیار مناسبی دارند و حتی خیلی از شرکتها، ۱۰۰ درصد بیشتر از مدت مشابه سال قبل فروش داشته و سودآوری خوبی دارند و نسبت P/E بازار بسیار کاهش یافته و عددها برای خرید بسیار جذاب هستند.
وی افزود: عاملی که باعث شد بازار با کمبود خریدار مواجه شود وجود ابهاماتی است که مطرح میشود، اما به سهامداران اطمینان میدهیم روند سودآوری شرکتها تا پایان سال ادامه خواهد داشت و با توجه به رویکرد و تصمیمات اخیر دولت، این روند سودآوری تا پایان سال آینده هم ادامه خواهد داشت.
عشقی گفت: سهامدار حق دارد نگران باشد چرا که ابهام، اعتماد سرمایهگذار را از بین میبرد، اما دولت در خصوص حمایت از این بازار مصمم است و ما نیز مکاتبات متعددی با وزارتخانههای مختلف ذیربط داشتهایم تا در خصوص سیاستگذاریهایی که میتواند روی بازار سرمایه اثر بگذارد، به نحوی عمل کنند که این بازار آسیب نبیند و سیاستها نیز شفاف باشد.
وی افزود: در موضوع پالایشگاهها نیز مکاتباتی داشتهایم تا صورتحسابهای آنها شفاف و به موقع منتشر شود و این موضوع را از وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز پیگیری کردیم تا نگرانی بابت سودآوری شرکتها تا پایان سال از بین برود.
به گفته رئیس سازمان بورس، با وجود قطع برق در فصل تابستان گذشته، درآمد و فروش شرکتها نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.
وی همچنین با اشاره به اینکه گمانه زنیهایی در خصوص تاثیر قطع گاز و برق روی صنایع وجود دارد افزود: در این زمینه باید اثرات واقعی آن دیده شود چرا که با وجود مشکلاتی که برای برخی شرکتها به وجود آمد، وضعیت آنها مناسب است.
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار همچنین از عرضه اولیههای جذاب در آینده نزدیک خبر داد که در زمینه سهام شرکتهای استارتاپی، دانش بنیان و فناوری محور انجام میشود و گفت: در خصوص پالایشگاهها و صنایع مختلف نیز عرضههای اولیه زیادی در صف داریم که متناسب با کشش بازار انجام خواهد شد چراکه ما معتقدیم نباید فشار مضاعفی به بازار بیاوریم و به تناسب کشش بازار، عرضههای اولیه انجام خواهد شد.
وی افزود: با رفع ابهامات موجود و جلب اطمینان سرمایهگذاران، بازار کشش بیشتری پیدا خواهد کرد.
عشقی همچنین درخصوص انتشار صورتهای مالی بانکها روی سایت کدال نیز گفت: کمیته مشترکی با بانک مرکزی در خصوص پیگیری مسائل بازار سرمایه داریم چرا که بخش زیادی از این بازار، تحت تاثیر سیاستهای بانک مرکزی است و یکی از تدابیر اندیشیده شده و یکی از مباحث اصلی این کمیته، شفاف سازی صورتهای مالی بانکهاست.
وی افزود: در موضوع تسعیر نرخ ارز داراییهای ارزی بانکها، یکی از تصمیمات جدی سازمان بورس این بود که با توجه به مسائلی که این امر در دو سال گذشته ایجاد کرده، این نرخ اصلاح شود و با رایزنیهای انجام شده به نقطه مشترکی رسیدهایم و فقط چند نکته کارشناسی وجود دارد که در آینده نزدیک حل خواهد شد تا نرخ تسعیر را اصلاح کنیم که این امر در نهایت به نفع شفافیت بانکها و بازار سرمایه خواهد بود.[/vc_column_text][vc_custom_heading text=”رئیس سازمان بورس: به دنبال افزایش معافیت مالیاتی شرکتهای بورسی هستیم” font_container=”tag:h3|font_size:20|text_align:right|color:%23099ebc” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]عشقی:
قطعا در بودجه برای صنایع بورسی قیمتگذاری دستوری نخواهیم داشت. ما هم به شدت پیگیر هستیم حتی امتیازاتی بگیریم.
یکی از پیشنهادات اصلی سازمان بورس، کاهش مالیات شرکتهای تولیدی است. به عنوان مثال، حداقل ۵ درصد بیشتر معافیت مالیاتی برای شرکتهای بورسی بگیریم.
در حال حاضر نرخ تسعیر ارز داراییهای بانکها ۱۵ هزار و ۹۰۰ تومان است و باید این عدد به نرخ نیما نزدیک شود. زیرا بانکها برای سودی که شناسایی نکردند، نباید مالیات بدهند.[/vc_column_text][vc_custom_heading text=”آخرین تصمیمات قیمتگذاری #خودرو” font_container=”tag:h3|font_size:20|text_align:right|color:%23099ebc” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]براساس اعلام رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، قیمت گذاری خودرو به شرح زیر میباشد:
خودروهای لوکس (قیمتگذاری کمیته خودرو) براساس تصمیمات هیأت مدیره خودروسازان اعلام میشود.
خودروهای اقتصادی براساس قیمت تمامشده فروخته خواهند شد. (احتمالا پیش فروشهای تا موعد تحویل اسفندماه براساس تورم بخشی تحویل شوند و فروشهای نقدی ۴۵ روزه بر اساس قیمت جدید)
مسیر بایستی با هماهنگیهای انجامشده برای حذف رانت و قرعه کشی هموار و سیستم توزیع یارانه پنهان خودرو حذف گردد.
قیمتهای حبابی بازار خودرو هیچگاه برای تعیین قیمت خودرو مد نظر قرار نمیگیرد.
در صورت اجرای این قانون، هم خودروساز از زیان به ازای تولید هر خودرو فاصله میگیرد و هم با فروشهای منظم هفتگی، بازار خودرو از آشوب و فضای دلالی تخلیه میشود.[/vc_column_text][vc_custom_heading text=”جزییات توافق گازی ایران با دو کشور همسایه” font_container=”tag:h3|font_size:20|text_align:right|color:%23099ebc” use_theme_fonts=”yes”][vc_single_image image=”27216″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]قرارداد سواپ گاز ترکمنستان به جمهوری آذربایجان از مسیر ایران به امضا رسید. براساس این قرارداد که از ابتدای دیماه امسال و بدون سقف زمانی اجرا خواهد شد، ۱.۵ تا ۲ میلیارد متر مکعب گاز ترکمنستان از مسیر ایران ترانزیت (سواپ) خواهد شد و ایران گاز مصرفی مورد نیاز خود در پنج استان کشور را از حق انتقال این گاز برداشت خواهد کرد.[/vc_column_text][vc_custom_heading text=”طرح ممنوعیت مهر و موم واحدهای تولیدی در مجلس ارائه می شود” font_container=”tag:h3|font_size:20|text_align:right|color:%23099ebc” use_theme_fonts=”yes”][vc_single_image image=”27217″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]عزت الله اکبری تالارپشتی، رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: یک طرح دو فوریتی تنظیم شده که براساس آن هیچ واحد تولیدی در کشور به دلیل تخلف سرمایه گذار یا مدیر آن نباید مهر و موم شود و این طرح تا هفته آینده در دستور کار مجلس شورای اسلامی قرار می گیرد.[/vc_column_text][vc_custom_heading text=”برنامه وزیر نیرو برای افزایش ۵۲۰۰ مگاواتی ظرفیت تولید برق در ۲۰۰ روز آینده” font_container=”tag:h3|font_size:20|text_align:right|color:%23099ebc” use_theme_fonts=”yes”][vc_single_image image=”27218″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]وزیر نیرو با تغییر در برنامه پیک ۱۴۰۱، افزایش ۶۰۰۰ مگاواتی را تا شروع تابستان هدفگذاری کرده که با توجه به افزایش ۸۰۰ مگاواتی ظرفیت تولید برق تا امروز در دولت سیزدهم، باید انتظار افزایش ۵۲۰۰ مگاواتی را در ۲۰۰ روز آینده داشته باشیم.[/vc_column_text][vc_custom_heading text=”گزارش ها” font_container=”tag:h3|font_size:20|text_align:right|color:%23099ebc” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]تلیسه
تلیسه در آبان ماه فروش حدود ۳۱ میلیارد تومانی رابه ثبت رساند که نسبت به ماه گذشته ۸ درصد کاهش را نشان می دهد.
فروش شرکت از ابتدای سال مالی تا کنون به ۲۲۵ میلیارد تومان میرسد که ۸۲ درصد بالاتر از مشابه سال گذشته است.
مقدار فروش شرکت نسبت به مدت مشابه سال قبل حدود ۵ درصد کاهش را نشان می دهد.
فباهنر در دوره 8 ماهه افزایش قابل توجه درآمد را ثبت کرد
مس شهید باهنر در آبان با درآمد 561.6 میلیارد تومانی رشد 35 درصدی در مقایسه با مهرماه داشته است.
مجموع درآمد 8 ماهه فباهنر به 3347.7 میلیارد تومان رسیده و در قیاس با مدت مشابه پارسال رشد 82 درصدی را نشان میدهد.
مقدار فروش فباهنر در دوره 8 ماهه کاهش 15 درصدی داشته است.
در بخش صادرات با افزایش 258 درصدی مقدار فروش شاهد تحقق درآمد 627.9 میلیارد تومانی هستیم که 500 درصد بیشتر از مدت مشابه پارسال است.[/vc_column_text][vc_custom_heading text=”بازار جهانی” font_container=”tag:h2|font_size:24|text_align:right|color:%23144b93″ use_theme_fonts=”yes”][vc_custom_heading text=”مذاکرات وزیران اوپک پلاس درباره تولید نفت” font_container=”tag:h3|font_size:20|text_align:right|color:%23099ebc” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]اوپک و متحدانش روز پنج شنبه همزمان با نوسانات شدید قیمت نفت در واکنش به آزادسازی ذخایر نفت استراتژیک آمریکا و شیوع واریانت جدید اُمیکرون، درباره عرضه بیشتر نفت به بازار یا خودداری از افزایش تولید تصمیم خواهند گرفت.
به گزارش ایسنا، قیمت هر بشکه نفت از رکورد ۸۶ دلار در اکتبر به پایین ۷۰ دلار سقوط کرده است. قیمت ها در نوامبر بزرگترین کاهش ماهانه در ۲۰ ماه گذشته را تجربه کردند.
اوپک و متحدانش با آمریکا که از این گروه خواسته است برای کمک به روند احیای اقتصاد جهان، نفت بیشتری عرضه کند، اختلاف نظر دارند. این تولیدکنندگان می گویند نمی خواهند مانع احیای شکننده صنعت انرژی شده و بازار را دچار اشباع عرضه کنند.
دیامانتینو پدرو آزودو، وزیر انرژی آنگولا و رییس چرخشی اوپک در سخنرانی آغازین نشست اوپک در روز چهارشنبه گفت: در این زمان ابهام، لازم است که ما به همراه کشورهای غیرعضو اوپک در رویکردمان محتاط بمانیم و آماده واکنش بر اساس شرایط بازار باشیم.
به گفته منابع آگاه، دیدار روز چهارشنبه وزیران اوپک بدون هیچ توصیه ای درباره سیاست تولید به پایان رسید. روز جاری وزیران اوپک و متحدانشان شامل روسیه دیدار می کنند و احتمالا درباره سیاست تولید تصمیم خواهند گرفت.
وزیران گروه درباره نظرشان سکوت اختیار کرده اند و احسان عبدالجبار، وزیر نفت عراق و از معدود مقاماتی که در این باره صحبت می کند، اظهار کرد: هر تصمیمی که گروه بگیرد با آن همراهی خواهد کرد.
روسیه و عربستان سعودی که بزرگترین تولیدکنندگان اتحاد اوپک پلاس هستند، پیش از دیدارهای رسمی هفته جاری اعلام کردند نیازی به واکنش شدید و تغییر سیاست تولید نمی بینند. عراق اعلام کرد پیش بینی می شود اوپک پلاس سیاست تولید فعلی را در کوتاه مدت ادامه دهد. . این گروه از اوت هر ماه ۴۰۰ هزار بشکه در روز به تولیدش اضافه کرده تا به محدودیت عرضه ای که در سال ۲۰۲۰ به اجرا گذاشت، خاتمه دهد.
اوپک پلاس در گزارشی پیش از نشست وزیران اعلام کرد تاثیر اُمیکرون به نظر می رسد که فعلا محدود به سوخت جت به خصوص در آفریقا و اروپا خواهد بود. تقاضا برای سوخت حمل و نقل در اروپا هم ممکن است از شیوع واریانت جدید ویروس کرونا متاثر شود. با این حال اطلاعات بیشتر درباره شدت خطر اُمیکرون تا دو هفته دیگر فراهم خواهد شد.
بسیاری از کشورها ورود مسافران از کشورهای جنوب آفریقا را ممنوع کرده اند و بعضی از کشورهای اروپایی محدودیتهای قرنطینه ای جدیدی اعمال کرده اند.
گلدمن ساکس اعلام کرده که ریزش قیمت نفت بیش از حد بوده است و بازار اکنون روی آسیب دیدن تقاضا به میزان هفت میلیون بشکه در روز حساب می کند. شرکت “ریستاد انرژی” اعلام کرد موج دیگر قرنطینه باعث از دست رفتن سه میلیون بشکه در روز تقاضا برای نفت در سه ماهه نخست سال میلادی آینده خواهد شد.
اوپک پلاس پیش از نگرانیها نسبت به شیوع اُمیکرون، تاثیر تصمیم هفته گذشته آمریکا و کشورهای مصرف کننده بزرگ دیگر برای آزادسازی نفت از ذخایر استراتژیک که با هدف پایین بردن قیمتها اعلام شد را بررسی می کرد.
طبق پیش بینی اوپک پلاس، ذخایر نفت جهانی رشد سریع تر از برآورد قبلی خواهند داشت. عرضه جهانی نفت در سه ماهه نخست سال ۲۰۲۲ به میزان حداکثر سه میلیون بشکه در روز از تقاضا فراتر می رود در حالی که پیشتر این رقم ۲.۳ میلیون بشکه در روز پیش بینی شده بود.
بر اساس گزارش رویترز، این گروه از اوت هر ماه ۴۰۰ هزار بشکه در روز به تولیدش اضافه کرده تا به محدودیت عرضه ای که در سال ۲۰۲۰ به اجرا گذاشت، خاتمه دهد. حدود ۳.۸ میلیون بشکه در روز محدودیت عرضه اوپک پلاس همچنان باقی مانده است.
نظرسنجی رویترز نشان داد افزایش تولید نفت اوپک در نوامبر کمتر از سقف توافق شده با متحدانش بوده است و نبود ظرفیت کافی تولید برخی از اعضای این گروه را در آستانه دیدار هفته جاری اوپک پلاس بارز کرد.[/vc_column_text][vc_column_text]نفت خام 66.27 دلار
نفت برنت 69.91 دلار
مس 9416 تن/دلار
آلومینیوم 2616 تن/دلار
روی 3162 تن/دلار
سرب 2199 تن/دلار[/vc_column_text][vc_custom_heading text=”بازار رمز ارز ها” font_container=”tag:h2|font_size:24|text_align:right|color:%23144b93″ use_theme_fonts=”yes”][vc_custom_heading text=”بیت کوین به زیر ۴۲ هزار دلار سقوط کرد” font_container=”tag:h3|font_size:20|text_align:right|color:%23099ebc” use_theme_fonts=”yes”][vc_single_image image=”27221″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]بهدنبال روند نزولی روز گذشته بازار ارزهای دیجیتال، دقایقی پیش قیمت بیت کوین با کاهشی ۲۲ درصدی به نزدیکی ۴۲,۰۰۰ دلار سقوط کرد. آنطور که دادههای بازار نشان میدهد، حدود ۱۷ درصد از این ریزش گسترده مربوط به ۱ ساعت گذشته بوده است. در حال حاضر قیمت تا حدودی از این سطح بازیابی شده و به ۴۶,۳۰۰ دلار رسیده است.[/vc_column_text][vc_custom_heading text=”قیمت برخی از ارزهای دیجیتال با ارزش بازار بالا” font_container=”tag:h3|font_size:20|text_align:right|color:%23099ebc” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]بیتکوین 47,818 دلار
اتریوم 3,955 دلار
کاردانو 1.37 دلار[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
مطالب زیر را حتما بخوانید
تحلیل تکنیکال سهام شپنا 21 آذر 1401
619 بازدید
تحلیل تکنیکال سکه و طلا 19 آذر
749 بازدید
بازگشایی تجلی در روز شنبه دوم بهمن ماه – اخبار چهارشنبه 29 دی 1400
968 بازدید
بررسی بسته پیشنهادی حذف ارز ترجیحی – اخبار سه شنبه 28 دی 1400
909 بازدید
نحوه محاسبه نرخ خوراک پتروشیمی ها در هیأت دولت – اخبار دوشنبه 27 دی 1400
1.12k بازدید
خبر مهم رییس کل بانک مرکزی برای بازار ارز – اخبار یکشنبه 26 دی 1400
885 بازدید
دیدگاهتان را بنویسید