جزئیات ورود تپسی به فرابورس ایران – اخبار شنبه 6 آذر 1400

[vc_row][vc_column][vc_column_text][jwp-video n=”1″][/vc_column_text][vc_column_text]شاخص کل امروز با افت 27442 واحدی به عدد 1,366,662 واحد رسید.
نماد های موثر: فولاد – فارس – شستا – پارس
نمادهای مورد توجه بازار: فولاد – شستا – بورس – برکت[/vc_column_text][vc_custom_heading text=”خبر ها” font_container=”tag:h2|font_size:24|text_align:right|color:%23144b93″ use_theme_fonts=”yes”][vc_custom_heading text=”جزئیات ورود تپسی به فرابورس ایران” font_container=”tag:h3|font_size:20|text_align:right|color:%23099ebc” use_theme_fonts=”yes”][vc_single_image image=”26360″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]سهام تپسی در گام اول برای سهامداران خرد قابل خریداری نیست.
به گفته مدیر عامل فرابورس ایران اخیرا ضوابط خاص استارتاپها برای ورود به بازار سرمایه فراهم و در سازمان بورس نیز تصویب شد.
وی در خصوص ورود تپسی به فرابورس ایران با اشاره به اینکه در قدم اول شرکت تپسی به عنوان اولین استارتاپ در فرابورس پذیرش شد، گفت:
سایر استارتاپها مثل #فیلیمو هم درخواست پذیرش در فرابورس را دادهاند که در حال بررسی است.
هامونی با تاکید بر اینکه شرکتهای استارتاپی به دلیل داراییهای نامشهود زیادی که دارند نسبت به سایر شرکتهای بازار سرمایه با ریسک بالاتری مواجهند، افزود: به همین دلیل در قدم اول برای عرضه اولیه این شرکتها، سهام آنها به مردم عرضه نمیشود بلکه به طور غیر مستقیم و از طریق مشارکت صندوقهای سرمایهگذاری و سایر نهادهای مالی عرضه اولیه انجام خواهد شد.
مدیرعامل فرابورس ایران در پاسخ به این پرسش که استارتاپها برای ورود به بازار سرمایه باید چه شرایطی را احراز کنند، اظهار داشت: این شرکتها مثل همه بنگاههایی که قصد ورود به بازار سرمایه را دارند باید شرایط پذیرش را که توسط فرابورس مشخص شده، احراز کنند.
همچنین علاوه بر شرایط فوق، شروط 17 گانهای نیز توسط کارگروه استارتاپها تعیین شده که باید آنها را پیش از ورود به بازار سرمایه فراهم کنند.
مثلا باید درصدی از سهام خود را نزد هیأت پذیرش فرابورس به وثیقه بگذارند تا زمانی که ریسکهای شرکت به حداقل رسید این سهام به مرور در بازار سرمایه عرضه خواهد شد.
همچنین از دیگر شرطهای مهم صیانت از دادههای محرمانه کاربران مردمی هست که باید تاییدیههایی پیرامون این موضوع به فرابورس ارائه کنند.[/vc_column_text][vc_custom_heading text=”پدیده هم به جمع خودروسازان کشور پیوست” font_container=”tag:h3|font_size:20|text_align:right|color:%23099ebc” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]مدیرعامل گروه شرکتهای پدیده خبر داد: با صدور مجوز تأسیس شرکت خودرو سازی پدیده خراسان از شرکتهای زیرمجموعه گروه پدیده، توسط سازمان صمت خراسان رضوی، این شرکت به جمع شرکتهای خودروساز کشور پیوست.
به گزارش روابط عمومی و بین الملل گروه شرکت های پدیده مهندس سعید ورودی گفت: در اجرای سیاستهای هیئت مدیره محترم شرکت مبنی بر تنوع بخشی به فعالیت های گروه و پوشش ریسک اثرات بیماری کرونا بر صنعت گردشگری با مساعدت ها و حمایتهای دستگاههای استانی و کشوری در اواخر سال گذشته، موافقت اولیه برای صدور مجوز تولید خودرو برای گروه پدیده انجام که متعاقب آن تیم تخصصی تعیین و پیگیری و اقدامات لازم به منظور اخذ جواز تاسیس انجام گردید که خوشبختانه با پیگیری های به عمل آمده و با حمایتهای وزیر محترم قبلی و فعلی صمت و مسئولین مربوطه در کشور و استان، جواز تاسیس خورو برای شرکت خودروسازی پدیده خراسان صادر گردید.
مهندس ورودی، شرکت خودروسازی پدیده خراسان را تحت مالکیت شرکت توسعه بین المللی صنعت گردشگری پدیده شاندیز دانست و افزود: اعضای هیئت مدیره آن از افراد صاحبنام و تجربه در صنعت خودروی کشور می باشند که در بررسی های اقتصادی خود تولید خودرو کار شامل انواع وانت سبک و ون ده نفره را در حال حاضر به صرفه و صلاح شرکت دانسته و در همین رابطه اقدامات لازم به منظور انتخاب شریک خارجی و انتخاب محل مناسب برای اجرای پروژه انجام شد.
مدیرعامل گروه شرکتهای پدیده در خصوص زمان تولید محصول شرکت خودروی پدیده و عرضه ی به بازارخودروی کشور اظهار داشت.
پیشبینی میشود تا کمتر از یک سال آینده، اولین محصولات تولیدی این شرکت به بازار عرضه شود.
مدیرعامل گروه شرکت های پدیده در ادامه گفت: مدارک و مستندات لازم جهت ارایه به مراجع قانونی تهیه و پس از مساعدت ها و پیگیریهای صورت گرفته، جواز تاسیس خودرو کار با ظرفیت سالانه ۷۰ هزار دستگاه وانت سبک تا ۳/۵ تن و ۱۰ هزار دستگاه خودرو سواری ون با ظرفیت ۱۰ نفر صادر گردید.
ورودی افزود: با صدور مجوز تاسیس این شرکت اقدامات اجرایی لازم به منظور تولید و عرضه خودروهای کار در دستور کار هیئت مدیره شرکت خودروسازی قرار گرفته است.
خاطرنشان میسازد: در حال حاضر کشور نیاز مبرمی به جایگزینی وانت های فرسوده و نوسازی ناوگان بار درون شهری دارد که امیداست شرکت خودروسازی پدیده خراسان بتواند بخشی از نیازهای کشور در این زمینه را مرتفع سازد.[/vc_column_text][vc_custom_heading text=”واریز بخشی از ۱ درصد منابع صندوق توسعه ملی به صندوق تثبیت بازار سرمایه” font_container=”tag:h3|font_size:20|text_align:right|color:%23099ebc” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار:
دولت سیاستی دارد که ارز صندوق توسعه ملی به ریال تبدیل نشود و منابع از محل ریالهایی که قبلا تبدیل شده است به صندوق تثبیت تزریق شود. اما به نظر من با بازگشت اعتماد و ثبات به بازار سرمایه نیازی به منابع صندوق نخواهیم داشت. هرچند صندوق تثبیت و توسعه بازار در جایی که لازم باشد ورود پیدا میکند، اما تلاش این است که کمترین حضور را داشته باشد تا بازار به حالت عادی برگردد.
مصوبه تزریق یک درصد از منابع صندوق توسعه ملی به صندوق تثبیت بازار در حال پیگیری و بخشی از آن تزریق شده است.[/vc_column_text][vc_custom_heading text=”محسن رضایی: کانون سهامداران خرد ایجاد خواهد شد / دامنه نوسان بورس اصلاح می شود” font_container=”tag:h3|font_size:20|text_align:right|color:%23099ebc” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]معاون اقتصادی رئیس جمهور گفت: وزارت اقتصاد و دارایی مسئول حل مشکل سهام داران و رونق بورس شده است. برنامه های دولت دخیل کردن سهامداران خرد در مدیریت بورس است.
محسن رضایی صبح پنجشنبه در جمع خبرنگاران در مورد زمان حل مشکل بورس و تزریق امید به سهامداران خرد، بیان داشت: وزارت اقتصاد مأمور حل مشکل بورس شده تا چند کار اساسی برای حل این مشکل انجام دهد. ۸۰ درصد سهامداران بورس را سهامداران خرد تشکیل میدهند، به همین خاطر در گام اول مقرر شد کانونی برای عضویت سهامداران خرد ایجاد کنند تا در هیأت مدیره و مدیریت بورس تصمیم گیر باشند.
وی با تاکید بر اینکه مشکلات بورس به صورت دستوری قابل حل نیست، اظهار داشت: هر نوع دخالت دستوری دولت شاید در مقطعی وضعیت بورس را سامان دهد ولی در دراز مدت اوضاع بورس خراب خواهد شد.
رضایی تصریح کرد: مقرر شد تا بازارگردانان و افرادی که بستههای بورس را تهیه میکنند و دامنه بورس در ماه های آینده اصلاح شود.[/vc_column_text][vc_custom_heading text=”محدودیتی برای عرضه سوخت دوم صنایع سیمان وجود ندارد” font_container=”tag:h3|font_size:20|text_align:right|color:%23099ebc” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]مدیر تامین و توزیع سوخت شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی:
هیچ محدودیتی برای عرضه سوخت دوم صنایع سیمان وجود ندارد و این صنایع میتوانند هر میزان سوخت مایع مورد نیاز خود را بدون محدودیت و با قیمت گاز مصرفی به صورت اعتباری دریافت کنند.[/vc_column_text][vc_custom_heading text=”مازوتسوزی ممنوع شد” font_container=”tag:h3|font_size:20|text_align:right|color:%23099ebc” use_theme_fonts=”yes”][vc_single_image image=”26361″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]هیچ یک از نیروگاهها و واحدهای صنعتی و معدنی حق استفاده از سوخت مازوت را ندارند. اما در شرایط اضطراری با هماهنگی امکان پذیر است.
با توجه به نزدیکی فصل سرد سال و احتمال قطع شدن گاز نیروگاهها و واحدهای صنعتی و معدنی، برای سوخت جایگزین آنها باید فکر شود.[/vc_column_text][vc_custom_heading text=”گزارش ها” font_container=”tag:h3|font_size:20|text_align:right|color:%23099ebc” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]نفتا و اتیلن
در هفته گذشته قیمت نفتا و اتیلن به ترتیب 2.5 و 1.8 درصد کاهش یافتند، همین امر کاهش 1 دلاری اسپرد اتیلن-نفتا را به همراه داشته و به محدوده 336 دلار در هر تن رسیده است.
اسپرد مزبور پس از آنکه در اواخر سال گذشته به 580 دلار رسیده بود به دلیل افزایش قیمت نفتا و کاهش قیمت اتیلن، روند کاهشی در پیش گرفت.
متوسط اسپرد در سال جاری به 381 دلار در هر تن رسیده است که 7 درصد پایینتر از میانگین سال گذشته است.
این اسپرد در سودآوری پتروشیمیهای جم، پتروشیمی شازند و امیرکبیر موثر است.
ساینا در دوره 11 ماهه افزایش 63 درصدی درآمد داشت
ساینا با سال مالی منتهی به آذرماه، در آبان به درآمد 40 میلیاردتومانی رسیده و تقریبا همسطح با مهرماه بوده است.
مجموع فروش 11 ماهه این شرکت تولیدکننده محصولات شوینده به 341.6 میلیارد تومان رسیده که 63 درصد بیشتر از دوره مشابه قبلی است.
فروش مقداری این شرکت در داخل افت 8 درصدی را از ابتدای سال جاری نشان میدهد.
در بخش صادرات مقدار فروش تقریبا همسطح با سال گذشته بوده و درآمد 33.1 میلیاردتومانی آن 41 درصد بیشتر شده است.[/vc_column_text][vc_custom_heading text=”بازار جهانی” font_container=”tag:h2|font_size:24|text_align:right|color:%23144b93″ use_theme_fonts=”yes”][vc_custom_heading text=”سقوط قیمت نفت” font_container=”tag:h3|font_size:20|text_align:right|color:%23099ebc” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]قیمت نفت در معاملات روز جمعه تحت تاثیر نگرانی ها نسبت به مازاد عرضه جهانی در سه ماهه نخست سال آینده در پی برداشت هماهنگ آمریکا و مصرف کنندگان دیگر از ذخایر استراتژیک و شیوع واریانت جدید ویروس کرونا، بیش از دو درصد سقوط کرد.
به گزارش ایسنا، بهای معاملات نفت برنت برای سومین روز معامله متوالی کاهش یافت و با یک دلار و ۶۹ سنت معادل ۲.۱ درصد کاهش، به ۸۰ دلار و ۵۳ سنت در هر بشکه رسید. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با دو دلار و چهار سنت معادل ۲.۶ درصد کاهش، به ۷۶ دلار و ۳۵ سنت رسید. شاخص نفت آمریکا روز پنج شنبه به دلیل تعطیلات شکرگزاری قیمت نهایی نداشت.
کلوین وانگ، تحلیلگر شرکت سی ام سی مارکتس درباره روند بازار گفت: قیمت نفت احتمالا همسو با بازارهای مالی به دلیل نگرانی از شیوع واریانت جدید ویروس کرونا و آسیب دیدن تقاضا سقوط کرده است. فعالیت در بازارها هم به دلیل تعطیلات آمریکا کاهش پیدا کرده است.
دولت جو بایدن، رییس جمهور آمریکا روز سه شنبه تصمیم برای برداشت میلیونها بشکه نفت از ذخایر استراتژیک را در اقدامی هماهنگ با کشورهای مصرف کننده بزرگ نفت شامل چین، هند و ژاپن با هدف پایین بردن قیمتها اعلام کرد.
یک منبع آگاه در اوپک گفت: طبق یافته های کارشناسانی که به وزیران اوپک مشاوره می دهند، چنین برداشتی احتمالا به ایجاد مازاد عرضه در ماههای آینده منجر می شود. پیش بینی ها از رشد مازاد عرضه نفت بر دورنمای دیدار وزیران اوپک پلاس در دوم دسامبر سایه افکنده است.
بر اساس گزارش رویترز، با این حال شاخصهای قیمت نفت در مسیر ثبت نخستین رشد هفتگی در حدود یک ماه گذشته هستند زیرا برداشت برنامه ریزی شده از ذخایر به میزان ۷۰ تا ۸۰ میلیون بشکه بوده و کمتر از میزانی بود که فعالان بازار پیش بینی کرده بودند.[/vc_column_text][vc_column_text]نفت خام 68.17 دلار
نفت برنت 72.91 دلار
مس 9451 تن/دلار
آلومینیوم 2593 تن/دلار
روی 3186 تن/دلار
سرب 2278 تن/دلار[/vc_column_text][vc_custom_heading text=”بازار رمز ارز ها” font_container=”tag:h2|font_size:24|text_align:right|color:%23144b93″ use_theme_fonts=”yes”][vc_custom_heading text=”افت ۸ درصدی بازار ارزهای دیجیتال میلیاردها دلار از ارزش آن کاست” font_container=”tag:h3|font_size:20|text_align:right|color:%23099ebc” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]ارزش بازار ارزهای دیجیتال طی دو روز گذشته با افت ۸ درصدی مواجه شده و بیش از ۲۲ میلیارد دلار از ارزش آن کاهش یافته است. قیمت ۲۰ ارز برتر بازار هم بین ۶ تا ۲۰ درصد سقوط کرده است. کارشناسان این افت سنگین قیمتها را به شناسایی سویه جدید ویروس کرونا نسبت دادهاند. بهای بیت کوین ۷.۹ درصد پایین آمد اما ارزش بازار آن همچنان بیشتر از یک تریلیون دلار است.[/vc_column_text][vc_custom_heading text=”قیمت برخی از ارزهای دیجیتال با ارزش بازار بالا” font_container=”tag:h3|font_size:20|text_align:right|color:%23099ebc” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]
- بیتکوین 55,093 دلار
- اتریوم 4,163 دلار
- کاردانو 1.56 دلار
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
مطالب زیر را حتما بخوانید
تحلیل تکنیکال سهام شپنا 21 آذر 1401
617 بازدید
تحلیل تکنیکال سکه و طلا 19 آذر
748 بازدید
بازگشایی تجلی در روز شنبه دوم بهمن ماه – اخبار چهارشنبه 29 دی 1400
968 بازدید
بررسی بسته پیشنهادی حذف ارز ترجیحی – اخبار سه شنبه 28 دی 1400
908 بازدید
نحوه محاسبه نرخ خوراک پتروشیمی ها در هیأت دولت – اخبار دوشنبه 27 دی 1400
1.12k بازدید
خبر مهم رییس کل بانک مرکزی برای بازار ارز – اخبار یکشنبه 26 دی 1400
885 بازدید
دیدگاهتان را بنویسید